Reth nesh

Mësoni më tepër për institucionin financiar Lulzim Zhaku-Aliu

Reth Lulzim Zhaku-Aliu

Shoqëria Lulzim Zhaku-Aliu

Shoqëria Lulzim Zhaku-Aliu ka mbi 30 vjetë që jep këshilla dhe bënë ndërhyrie në fushën e kredi-dhënjes dhe sigurimeve shëndetësore në Zvicër. Kjo shoqëri ka një traditë të gjatë në Zvicër dhe formon një lidhje të rëndësishme midis Bankave dhe kërkuesit së kredisë.

Thelbi kryesor është perspektiva e konsumatorit dhe përfitimi i tijë financiar në mënyrë afatgjate.

Shërbimet e Lulzim Zhaku-Aliu janë kryefjala për kërkuesit e kredisë. Për shërbimet tona ne jemi të nderuar gjithashtu edhe nga shërbimet e standardizuara të Bankave.

Përshkakë të marrëdhënieve të ngushta me Bankat e kredive Lulzim Zhaku-Aliu kujdeset për kredinë e përshtatshme me përfitimin e kushteve të veçanta për klientët tanë.

Personi Lulzim Zhaku-Aliu

Lulzim Zhaku–Aliu është një ndërmarrës nga Struga i cili ka tashmë tre dekada që jeton dhe vepron në Cyrih-un e Zvicrës.

Lulzimi me bamirësinë e tijë ka dhënë përkrahje për aktivitete të ndryshme kombëtare, sportive dhe kulturore për diasporën shqiptare në Zvicër si dhe për vëllezërit tanë dhe motrat tona në trojet shqiptare.

Në shërbimin tuaj

Merrni kontakt për çdo nevojë në lidhje me kredi ose sigurime shëndetësore. Jemi në dispozicion të klientëve tanë.